Cliënten vertellen

Peter Beth, Subito Dienstverlening BV

De Nederlander wordt geacht de wet te kennen, wij weten wel beter. Wij hebben reeds een aantal jaren het servicecontract van FroonHelmonds advocaten. Het is zo prettig om niet te worden bedolven onder ingewikkelde taal. Het gemak wat we ervan ondervinden is groot. Op diverse vlakken hebben ze hun diensten reeds waar gemaakt. Zo kunnen wij ons op onze core business blijven concentreren.

Frans Ottenhof, Laika Books bv

Het was flink schrikken toen we te maken kregen met een klant die zomaar ineens alle opdrachten stopte zonder dat hij wilde betalen voor het gedane werk. Dankzij uitermate goede ondersteuning, vakkennis én erg goede communicatie van Froon Helmonds Advocaten zijn we er wel uitgekomen. Hulde!

Ruud Brouwer, Metalarts Amsterdam

De afgelopen jaren is Froon Helmonds Advocaten een betrouwbare partner gebleken. Aangelegenheden met personeel en afnemers zijn altijd snel en compleet afgehandeld. En het zijn ook nog eens aardige mensen.

Roy Alson, Alson Verfgroothandel

Wij kregen als jong bedrijf voor het eerst te maken met een zakelijk conflict. Froon Helmonds advocaten heeft dit voor ons correct opgelost en de zaak tot een bevredigend eind gebracht. Wij zijn dan ook uiterst tevreden over Froon Helmonds en zullen dan ook in de toekomst, als dit weer nodig is, Froon Helmonds advocaten om bijstand vragen.

Eyal Reches, Genesis Product Development B.V.

Froon-Helmonds advocaten zijn altijd aanwezig geweest voor ons bedrijf. In moeilijke tijden hebben wij altijd een goede gesprekspartner gehad aan hen, luisterend en meedenkend maar ook oplossingsgericht.. Zowel op de lange als op de korte termijn. Ook financieel hebben wij veel aan hen gehad; bij een zakelijk conflict hebben wij door Froon-Helmonds advocaten heel veel geld bespaard. Een beter advocatenkantoor kunnen wij ons voor ons bedrijf niet wensen.

Arvin Veenendaal

In het verleden heb ik minder goede ervaringen gehad met advocaten. Dat had ook te maken dat ik zaken niet voor was en uiteindelijk moest procederen om mijn gelijk te halen. Kosten stonden niet in verhouding met de baten. Met deze vorm waarin ik zaken voor kan zijn en aan mijn advocaat kan wennen zonder direct hoge kosten te maken, bespaar ik tijd en heb ik meer zekerheid. Voorkomen is veel effectiever dan achteraf zaken aangaan. Ik zou in ieder geval aanraden om deze dienst te overwegen.

Ari Rafimanesh, A&A Capacity

Als organisatie heb je te maken met -soms ingewikkelde- wetgevingen. Van een ondernemer wordt geacht deze te kennen. Het “uitbesteden” van de juridische zaken aan Froon Helmonds Advocaten met een juridisch abonnement zorgt niet alleen voor extra zekerheid, maar is ook nog eens betaalbaar. Sinds 2010 maakt ons bedrijf met volle enthousiaste en tevredenheid gebruik van de uitstekende diensten en service van Froon Helmonds Advocaten. Goede bereikbaarheid, snelle reacties en goede adviezen zijn een paar speerpunten van dit kantoor. Het zijn “mensen” die hun “vak” kennen.