Juridisch abonnement

Wacht niet te lang met het aanpakken van uw juridische problemen. De kosten lopen snel op en er gaat veel tijd in zitten. En dan hebben we het nog niet gehad over het emotionele aspect.  Met het juridisch service abonnement van Froon Helmonds Advocaten krijgt u snel en onbeperkt juridisch advies voor een aantrekkelijk tarief.

Uw juridisch service abonnement biedt u:

  • Uurtarief met korting
    Het uurtarief bij Froon Helmonds Advocaten is €235,- excl. BTW en 6% kantoorkosten. Met het juridisch service abonnement krijgt u 25% korting op het uurtarief na dossiervorming. U betaalt dus maar €175,- excl. BTW. En u betaalt pas wanneer we echt gaan procederen. Natuurlijk gaat dit altijd in overleg.
  • Altijd juridisch advies

    U krijgt altijd juridisch advies met het juridisch service abonnement. Ongeacht uw probleem. Zo heeft u geen gedoe met het op tijd melden van uw juridische probleem en met de voorwaarden van uw polis.
  • Uw partner in juridische zaken
    U heeft uw eigen advocaat die persoonlijk betrokken is bij uw onderneming. Daarom noemen we onze advocaten ook juridische coaches.

Kosten juridisch service abonnement

De kosten van het juridisch service abonnement hangen af van het aantal medewerkers dat u in dienst heeft. Voor een vast bedrag per jaar krijgt u onbeperkt juridisch advies per mail en telefoon. Bovendien vallen de eerste aanmaningsbrieven binnen het abonnement. Dus geen extra kosten.

abonnement-tabel

Sluit nu uw juridisch service abonnement af

Bel ons op 020 – 62 345 77 of vraag vrijblijvend meer informatie aan.